Epson SureColor F2100

De Epson SureColor F2100, van de grond af ontwikkeld als hoogwaardige DTG printer. Niet voor niets de meest verkochte DTG printer ter wereld!


Meer informatie Vraag een demo aan
 

Waarom Epson?


In 2013 introduceerde EPSON de F2000 DTG printer. Deze printer, volledig ontworpen voor DTG, is een daverend succes gebleken als meest verkochte DTG printer ter wereld. Nu, 5 jaar later, komt EPSON met de gloednieuwe SureColor F2100. Door goed naar de eindgebruiker te luisteren heeft EPSON een aantal speerpunten geformuleerd voor de ontwikkeling van de nieuwe machine. Deze vijf grote verbeteringen: hogere productiviteit, minder downtime, hogere kwaliteit, gemakkelijk in gebruik en een hoge betrouwbaarheid zorgen ervoor dat de F2100 helemaal klaar is voor productie.
Kortom, de EPSON SureColor F2100 bewijst dat DTG printen niet meer in de kinderschoenen staat. Dit is dan ook de reden dat wij bij SignSeen DTG printers in ons programma hebben opgenomen!

De 5 grote verbeteringen

  • 1. Hogere productiviteit
  • 2. Minder downtime
  • 3. Hogere kwaliteit
  • 4. Gemakkelijk in gebruik
  • 5. Hoge betrouwbaarheid
 

SignSeen als uw DTG partner

 

Advies
op maat


Wij gaan graag met u in gesprek om de juiste DTG oplossing voor uw bedrijf samen te stellen!

Consumables op voorraad


Niets is zo vervelend als het stilvallen van productie. Met onze ruime voorraad consumables, zijn wij de partner die uw bedrijf draaiend houdt!

Uitgebreide
showroom


Afbeeldingen, video's en recensies zijn leuk, maar de machine in het echt zien heeft toch vaak de voorkeur. Kom eens langs in onze uitgebreide showroom

 
 

Lease mogelijkheden


Het is ook mogelijk de machine te leasen! Vraag naar de voorwaarden

Gratis Verzonden


Door het hele land wordt de machine zonder extra kosten en razendsnel geleverd

Gratis Installatie


Gratis Installatie en uitleg bij u op locatie! Zodra de monteur vertrekt kunt u direct aan de slag!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Zet de volgende stap! Neem contact met ons op voor meer informatie, of plan een demo in de showroom. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van DTG voor uw bedrijf. Stel gerust al uw vragen met betrekking tot ROI, prijs, lease, training, onderhoud, specificaties etc.

Ik wil: